Мотел ресторанот „СМИРА“ се  наоѓа на периферијата на Скопје, на патот кон Приштина. Истиот е идеално место кој што ви нуди комфор, смиреност, луксуз и чиста животна средина .

 

Мотел ресторанот „Смира“ е идеална локација за одмор, но исто така нуди идеална можност за сите оние кои се заинтересирани да го посетат  Скопје и сите негови атракции . Се наоѓа на  3 км од центарот на Скопје, а 16 километри од границата со Косово.

 

... „Смира“ содржи луксузен мотел, два свадбени ресторани, голем  паркинг, туристичка агенција, меѓународен транспорт и друго.