Туристичката Агенција „СМИРА“  постои веќе 20 години во јавниот превоз. Истата има сопствени  современи автобуси  опремени со меѓународни стандарди а кои овозможуваат вашето патување да биде удобно и релаксирано.

 

Персоналот има долгогодишно искуство во организирање, одржување на националните и меѓународниот транспорт.

 

„Смира“ има меѓународна редовна линија Скопје-Брисел-Скопје со овој редослед -

 

-поаѓање од Скопје секоја сабота од Скопје автобуска станица во 15.00

 

-враќање од Брисел секоја среда од Брисел Gare du Nord  во 12:00

 

 Релација на патување - Македонија -Србија-Унгарија-Австрија, Германија, Белгија.

 

Покрај редовната линија, исто така, кај нас може да се организираат  разни екскурзии и други патувања на сите дестинации и потреби.

 

 • IMG-04e82fc6647149f3afad7a01f69d99ee-V
 • IMG-0e9090a9d1cac6dc4752862dafb785f8-V
 • IMG-2e125ab447eecdd9579c2e989f00826a-V
 • IMG-30e859198387cb773a963bc94a35bcf7-V
 • IMG-315523555604b287d13f793fba8fdee0-V
 • IMG-4f15dfd2a1b60ce6652a3fc49dc7c016-V
 • IMG-4fbb87116258d37501e3926a5042b134-V
 • IMG-53e6f3013230a0a16b7ca8ef493bcd50-V
 • IMG-57c2a69d522db33cb68bb86912e6c46c-V
 • IMG-7f2ab6685d3edb4643b646efb3bdf6e7-V
 • IMG-81ae32abd0b1e7164f5b6b3609420300-V
 • IMG-82b2f6d22ed61ca0ab0e4a88c1cefbf5-V
 • IMG-89b36239b769695eeab47c6c2757a2e2-V
 • IMG-944d1a0d8d01db12f106aabb48c18589-V
 • IMG-9d97deec7be1520a432677c0267b36c1-V
 • IMG-a78ebeedf076dce20e34560b14247137-V
 • IMG-b225d1184ea7dd325287fe4d275932fb-V
 • IMG-b58b731c1f35a75f8831ac412ed34857-V
 • IMG-c92745c2b372b59183e9590371feda17-V
 • IMG-dacaed3ca999f704999ae5418a6243e7-V