МОТЕЛ РЕСТОРАН „СМИРА“  нуди два луксузни ресторани со капацитет од 900 седишта.

Ресторан 1- нуди можност за организирање на вашите семејни свечености како што се свадби, ангажмани, ручеци и гала вечери и други потребии. Истиот има капацитет од 600 седишта, има луксузен ентериер, е поставен на два спрата, вториот спрат е  со поглед во прилог на првиот. Вашите церемонии можат да се организираат  заедно или разделени.

Во нашиот ресторан се подготвувува и послужуваа најразновидна, традиционална и меѓународна храна , свежа и со вкус.

Ресторан 2   нуди можност за организирање на вашата свадба во  отворена средина со летна тераса, совршен кетеринг, со атрактивен амбијент за вас и вашите гости.

Истиот има  капацитет од 300 седишта, богато мени, совршено осветлување, паркинг и многу други услуги.

По ваша желба  од наша страна  може да организира целата  вашата свадба со сниматели, DJ-и, такси услуги и други потреби.

Во нашите ресторани се служи најразновидна, традиционална и меѓународно јадење свежа и со вкус.

По ваша желба имате можност да изберете утврдено мени или пак имате право на избор на друго јадење коешто сакате да ви се услужи .

На младоженците им следува ГРАТИС- торта на три спрата.

Менијата се-

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06

 

Вам ви останува да одлучите за датум на вашата прослава, а ние ке се погрижиме истата да биде прекрасно организирана и долго да се памети.

 • DSC04256
 • DSC04269
 • DSC_0001
 • DSC_0006
 • DSC_0007
 • DSC_0008
 • DSC_0011
 • DSC_0015
 • DSC_0028
 • DSC_0029
 • DSC_0035
 • DSC_0047
 • DSC_0051
 • DSC_0063
 • DSC_0064
 • DSC_0082
 • DSC_0091
 • DSC_0092
 • DSC_0126
 • DSC_0133
 • DSC_0134
 • DSC_0144