Добредојдовте во мотел ресторанот „Смира“

Мотел ресторанот „СМИРА“ се  наоѓа на периферијата на Скопје, на патот кон Приштина. Истиот е идеално место кој што ви нуди комфор, смиреност, луксуз и чиста животна средина .

Мотел

МОТЕЛ РЕСТОРАНОТ „Смира“ , има 12 соби со по 2 и 3 кревети. Сите соби се опремени со француски лежаи, LCD телевизор, кабловска, телефон, клима, купатило,бесплатен Wi-Fi.

За сите негови гости обезбедува бесплатен паркинг и 24 осигурување на нивните возила.

Ресторан

МОТЕЛ РЕСТОРАН „СМИРА“  нуди два луксузни ресторани со капацитет од 900 седишта.

Туристичка агенција

Туристичката Агенција „СМИРА“  постои веќе 20 години во јавниот превоз. Истата има сопствени  современи автобуси  опремени со меѓународни стандарди а кои овозможуваат вашето патување да биде удобно и релаксирано.