MOTEL RESTORANT SMIRA ofron dy restorante luksoze me kapacitet te pergjithem prej 900 uleseve.

Restoranti 1 ofron mundesine e organizimit  të ceremonive tuaja familjare siq janë dasma, fejesa, syneti, dreka dhe darka solemne  dhe cdo lloj te ahengjeve tuaja të nevojshme  . Lokali ka kapacitet prej 600 uleseve , ka enterier luksoz , eshte ne dy kate, kati i dytë ka pamje të bashkangjitur me te parin andaj mund të organizohen përnjëherë ceremonitë bashkë apo veq e veq.

Ne restorantin tonë pregatitet dhe servohet ushqim i llojllojshem , tradicional dhe internacional,  i  fresket dhe me plot shije .

Restoranti 2 ofron mundesinë e organizimit të dasmës tuaj në ambijent të hapur me verandë verore, me ketering te persosur, me atraksion dhe pamje mahnitëse për ju dhe mysafirët tuaj. Ofrojmë kapacitet prej 300 ulëseve , meny te begatë , ndriqim të përsosur, parking  dhe shumë shërbime tjera.

Sipas porosisë  në të dy restorantet  mund të organizojmë dasmën tuaj edhe me kameramanë, DJ, taxi sherbime, dhe nevoja të tjera.

Ne restorantet tona  pregatitet dhe servohet ushqim i llojllojshem , tradicional dhe internacional,  i  fresket dhe me plot shije .

Për ahengun tuaj ju keni mundësi të zgjidhni ushqim sipas menyve të përcaktuara apo vet të vendosni se qka dëshironi tju servohet.

Per qiftin e ri  bashkeshortor ju ofrojme torte tri kateshe GRATIS.

Menytë e ofruara janë:

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06

 

E juaja mbetet vetem të caktoni datën e ahengut , ti parashtroni kërkesat tuaja  ndërsa për  të gjithë të tjerat kujdesemi ne .

Ju garantojmë që do të mbeteni të kënaqur dhe do ta mbani mend gjatë !

 • DSC04256
 • DSC04269
 • DSC_0001
 • DSC_0006
 • DSC_0007
 • DSC_0008
 • DSC_0011
 • DSC_0015
 • DSC_0028
 • DSC_0029
 • DSC_0035
 • DSC_0047
 • DSC_0051
 • DSC_0063
 • DSC_0064
 • DSC_0082
 • DSC_0091
 • DSC_0092
 • DSC_0126
 • DSC_0133
 • DSC_0134
 • DSC_0144