Motel Restorant  "Smira" gjendet  ne dalje te Shkupit, rruges per Prishtinë. I njejti eshte vendi ideal ku ju ofrohet rehati , qetësi, ambijent luksoz dhe i pastert.

Motel Restorant Smira ka vendndodhjen ideale per relaksimin tuaj , por gjithashtu ofron mundesinë ideale për  te gjithë ata që janë të interesuar ta njohin Shkupin dhe atraksionet e tij sepse gjendet   3 kilometra nga qendra e Shkupit nderkaq 16 kilometra nga Kufiri me Kosoven.

…Smira ,, permban motel luksoz , dy restorante dasmash, parking te gjere, agjension turistik , transport nderkombetare dhe organizime tjera.