MOTEL RESTORANT SMIRA , posedon 12 dhoma me nga 2 dhe 3 shtreter . Te gjitha dhomat janë të pajisura me krevete franceze , LCD televizor , kablovik, telefon, klime, banjo , wi-fi pa pagese.

Pushuesve te motelit ju ofrohet parkim dhe sigurim te veturave te tyre 24 ore pa pagese.

 • FB_IMG_1528799669037
 • FB_IMG_1528799675225
 • FB_IMG_1528799683186
 • FB_IMG_1528799688150
 • FB_IMG_1528799697488
 • FB_IMG_1528799702476
 • FB_IMG_1528799712283
 • FB_IMG_1528799718124
 • FB_IMG_1528799724962
 • FB_IMG_1528799729914
 • FB_IMG_1528799737516
 • FB_IMG_1528799742022
 • FB_IMG_1528799749423
 • FB_IMG_1528799755635
 • FB_IMG_1528799820125
 • FB_IMG_1528799835813
 • FB_IMG_1528799852526
 • IMG-236057bef6183e4f505dc64e256897c7-V-1
 • IMG-4a535abcda321680b6b8e9682143e616-V-1
 • IMG-4a535abcda321680b6b8e9682143e616-V
 • IMG-64d04f02b767fe4f1f87d4a5ce006945-V
 • IMG-80d2aecd8f54acd8f544af3caa0dad43-V
 • IMG-bb1b4a6d111d96c5606acf7126db534f-V-1
 • IMG-c4e3dc07cd8f0bc595969e5c69a6aafd-V-1
 • IMG-e8108c22365dee7143f63e0992584126-V