"SMIRA" posedon agjension turistik I cili ekziston qe 20 vite në transportin publik. I njejti ka autobusë modern dhe  konforn , te pajisur me standarde ndërkombetare që bejnë udhëtimet e juaja të jenë sa më të mira dhe më të rehatshme…

Stafi ka përvojë të gjatë në organizimin , mbajtjen e transportit kombetarë dhe nderkombetarë.

SMIRA mban linjen e rregullt nderkombetare Shkup-Bruksel-Shkup me kete itinerar:

-nisje nga Shkupi cdo të shtune  nga Stacioni I Autobusëve Shkup ora 15.00

-kthim nga Brukseli cdo te mërkure nga Gare du Nord Bruksel ora 12.00

Relacioni I udhëtimit është-Maqedoni-Serbi-Hungari-Austri-Gjermani-Belgjikë.

Pos linjes së rregullt gjithashtu bëjmë edhe organizime të ndryshme të ekskurzioneve dhe udhetimeve tjera ne relacione te ndryshme sipas dëshirës dhe nevojës suaj.

 • IMG-04e82fc6647149f3afad7a01f69d99ee-V
 • IMG-0e9090a9d1cac6dc4752862dafb785f8-V
 • IMG-2e125ab447eecdd9579c2e989f00826a-V
 • IMG-30e859198387cb773a963bc94a35bcf7-V
 • IMG-315523555604b287d13f793fba8fdee0-V
 • IMG-4f15dfd2a1b60ce6652a3fc49dc7c016-V
 • IMG-4fbb87116258d37501e3926a5042b134-V
 • IMG-53e6f3013230a0a16b7ca8ef493bcd50-V
 • IMG-57c2a69d522db33cb68bb86912e6c46c-V
 • IMG-7f2ab6685d3edb4643b646efb3bdf6e7-V
 • IMG-81ae32abd0b1e7164f5b6b3609420300-V
 • IMG-82b2f6d22ed61ca0ab0e4a88c1cefbf5-V
 • IMG-89b36239b769695eeab47c6c2757a2e2-V
 • IMG-944d1a0d8d01db12f106aabb48c18589-V
 • IMG-9d97deec7be1520a432677c0267b36c1-V
 • IMG-a78ebeedf076dce20e34560b14247137-V
 • IMG-b225d1184ea7dd325287fe4d275932fb-V
 • IMG-b58b731c1f35a75f8831ac412ed34857-V
 • IMG-c92745c2b372b59183e9590371feda17-V
 • IMG-dacaed3ca999f704999ae5418a6243e7-V