Welcome to Motel Restaurant Smira

Motel Restorant "Smira" gjendet ne dalje te Shkupit, rruges per Prishtinë. I njejti eshte vendi ideal ku ju ofrohet rehati , qetësi, ambijent luksoz dhe i pastert.

Moteli

MOTEL RESTORANT SMIRA , posedon 12 dhoma me nga 2 dhe 3 shtreter . Te gjitha dhomat janë të pajisura me krevete franceze , LCD televizor , kablovik, telefon, klime, banjo , wi-fi pa pagese. Pushuesve te motelit ju ofrohet parkim dhe sigurim te veturave te tyre 24 ore pa pagese.

Restoranti

MOTEL RESTORANT SMIRA ofron dy restorante luksoze me kapacitet te pergjithem prej 900 uleseve.

Agjensioni Turistik

"SMIRA" posedon agjension turistik I cili ekziston qe 20 vite në transportin publik. I njejti ka autobusë modern dhe konforn , te pajisur me standarde ndërkombetare që bejnë udhëtimet e juaja të jenë sa më të mira dhe më të rehatshme.